Eroare de rețea EFI 0 pentru pornire nu a reușit să facă ipv4 asta, viața hacking

Atunci când există erori în sistemul de operare, acestea sunt în cele mai multe cazuri, relativ ușor de rezolvat. Într-un vârf de cuțit, puteți întotdeauna de distribuție care duce la vindecarea completa a calculatorului (în cazul în care problema este software) re-a instala. Un alt lucru, atunci când utilizatorul se confruntă cu probleme în hardware și programe care oferă locul de muncă și interacționează unele cu alte echipamente. La unul dintre acestea, de exemplu, se aplică de eroare de rețea EFI 0 pentru IPv4 de boot nu a reușit. ce să facă cu ea, nimeni nu va fi capabil să înțeleagă fără a face referire la sursele de informații relevante.Ce este această eroare EFI de rețea 0 pentru IPv4 de boot nu a reușit pe Lenovo notebook-uri

Eroare de rețea EFI 0 pentru pornire nu a reușit să facă ipv4 asta, viața hacking

Eroare de rețea EFI 0 pentru IPv4 de boot nu a reușit pe Lenovo notebook-uri

«Eroare: EFI de rețea 0 pentru IPv4 de boot nu a reușit» - acesta este un mesaj de sistem în care utilizatorul este notificat că o încercare de a porni de la rețea utilizând protocolul IP a patra versiune a eșuat. De fapt, acest lucru nu este surprinzător, deoarece utilizatorii de PC-uri convenționale sunt încărcate de pe hard disk, iar cei care nu au cruțat bani pentru a cumpăra o unitate SSD - cu SSD.

Acest mesaj poate vedea doar proprietarii de notebook-uri Lenovo, ca și pe alte calculatoare îl numește un pic diferit.

Eroare de rețea EFI 0 pentru pornire nu a reușit să facă ipv4 asta, viața hacking


Eroare la încărcarea notebook-uri Lenovo

Eroarea corespunzătoare poate apărea din mai multe motive, de exemplu, prin clipirea BIOS sau funcționarea neglijentă a utilizatorului în „inginerie meniul“ corespunzător.

Ce să facă și cum să corecteze eroarea de rețea EFI 0 pentru IPv4 de boot nu a reușit

Eroare de rețea EFI 0 pentru pornire nu a reușit să facă ipv4 asta, viața hacking

Pornirea Lenovo laptop ecran de boot

Există mai multe opțiuni. La început, proprietarii de notebook Lenovo ar trebui să încerce să resetați BIOS-ul la setările implicite. Iată cum:

  1. Porniți laptopul;
  2. Așteptați pentru a porni ecranul de încărcare (nu sistemul de operare, și anume calculatorul (de obicei, acesta prezinta logo-ul Lenovo);
  3. O a doua taste clemă Fn + F2.

Pe unele laptop-uri Lenovo Apăsarea simultană a celor două taste resetează setările BIOS. Dacă se întâmplă acest lucru, apoi, după următoarea repornire va încărca sistemul de operare.

Eroare de rețea EFI 0 pentru pornire nu a reușit să facă ipv4 asta, viața hacking

BOIS notebook-uri Lenovo

Dacă măsurile corespunzătoare nu este condus la rezultatul dorit, ar trebui să faceți următoarele:

  1. Porniți laptopul;
  2. Pe ecranul de pornire, apăsați pe F2 de sarcină sau Del (notebook-uri depinde de model);
  3. În „inginerie meniu“ pentru a merge la fila «Boot»;
  4. Selectați «Boot Mode» și apăsați Enter;
  5. În lista care apare selectați «Legacy»;
  6. Du-te la tab-ul «Ieșire»;
  7. Selectați «Salvați și reporniți».

După repornire laptop-ul ar trebui să înceapă să pornească sistemul de operare, iar eroarea «EFI: Rețeaua de 0 pentru IPv4 de boot nu a reușit» nu ar mai trebui să deranjeze.

Dacă acești pași nu duc la rezultatul dorit, atunci BIOS-ul va lua un alt și găsi elementul „1 st dispozitiv de boot», care va trebui să-l și selectați HDD + (numele hard disk) disloca. Astfel, acesta va fi raportată la calculator, pe care dispozitivul trebuie încărcat mai întâi. Prin urmare, acesta va înceta să încerce să pornească de la rețea în care utilizatorul, din motive evidente, nu bootloader și a sistemului.

Trebuie remarcat faptul că elementele și filele din BIOS pot avea nume diferite (în funcție de modelul de calculator).