Cronica (cronologie) în Facebook

Facebook - prima rețea socială care utilizează o interfață specială profiluri personale numită «cronologie» ( «Cronica"). Este ciudat faptul că această inovație nu a fost încă folosit pe alte site-uri. Introducere în site-ul cronicile funcțional, cu excepția pentru revizuire favorabile are o grămadă de reacții negative în direcția dezvoltării sale.Principiile de lucru Cronici

Cum de a rula un loc de muncă pe Facebook cronica?

Cronica (cronologie) în Facebook
[Recomanda href = »# free_10secrets»] GRATUIT PDF-book - 10 secrete care sunt tăcut bogate [/ recomanda]

Pentru utilizatorii din versiunea anterioară a interfeței site-ului nu este o cantitate foarte mare de muncă. In partea de sus, veți vedea o linie de tip pop-up cu o propunere pentru a încerca cronica. Trebuie doar să faceți clic pe link-ul și aici puteți încerca deja dezvoltarea de inovare.

Cum se configurează cronicilor de lucru?

Inclus - e minunat, dar este doar jumătate din problemă, acum trebuie să configurați toate! Setările ca includerea nu face griji deosebite.

În interfața Timeline, puteți seta capacul de confidențialitate. Se poate face folosind comanda „Add capac“, care este situat pe „Refresh“ comanda. Utilizatorul va fi oferit două opțiuni: descărcați imaginea pentru capacul de pe computer sau din lista de fotografii încărcate anterior în album.Cronica (cronologie) în Facebook

Utilizați secțiunea „hartă“, puteți specifica locul în care utilizatorul trece prin, în repaus sau a trăit înainte. Poziția Marcat ilustrate datele și fotografiile locul și perioada de ședere.

Ce zici de cronicile de confidențialitate?

Cronica (cronologie) în Facebook

Toate modificările pe care nu doriți să le afișați altor utilizatori, puteți ascunde sau invers - pentru a le deschide celor aleși (Numai pentru colegi sau prieteni și familie). În orice unitate cronică (hărți, fotografii) au o echipă de „toate disponibile“. Făcând clic pe ea în fața ta, există liste de oameni, de la care se pot „ascunde“ informații. Secțiunile „Abonamente“ și „Like“ poate fi înlocuit cu un marcaj diferit sau elimina în întregime.

Dezavantajele Cronici de lucru

În ciuda tuturor avantajelor enumerate mai sus, Cronica are o serie de dezavantaje.

Dezactivați cronică Facebook este imposibilă, pentru că o astfel de opțiune în setarea din fabrică nu este furnizat de către dezvoltatori. Acesta este un minus imens în această aplicație, deoarece este necesar să dezactivați periodic cronica funcționării lente a Internetului. Dar, din fericire, există un mic secret.

[Info] instalați extensia de pe browser-ul dvs., puteți ieși și reveni din nou în cronicile cererii. ajutor Indispensabil și credincioși pentru tine va fi liber extensie Timeline Eliminați. Cu acesta, puteți dezactiva un singur clic pe modul Chronicle. [/ Info]