De ce sare este împrăștiate pe podea și pe masă și ce să fac despre el

De ce sare este împrăștiate pe podea și pe masă și ce să fac despre el

Timp de multe secole, credinte si superstitii sunt strâns legate în viața noastră. Oamenii vizionarea și ajunge la concluzia că a văzut simbolizează binele și răul. Toată lumea cel puțin o dată în viața mea a auzit de la bunici sau mamele lor ce se risipește sare.Se crede că un om împrăștiate din neglijență sare, poate fi de așteptat în viitorul apropiat, certuri puternice și conflicte cu ceilalți. In zilele noastre, puțini oameni știu ce a fost exact motivul pentru apariția unor convingeri, cu toate că norocul își are rădăcinile în trecutul îndepărtat.

Ce înseamnă dacă o persoană care se trezește sare?

De ce sare este împrăștiate pe podea și pe masă și ce să fac despre el

Sarea de masă - aceasta este una dintre primele condimente folosite de om. Din cele mai vechi timpuri, oamenii au înzestrat chiar proprietati mistice de vindecare ei și. În timpul nostru, cumpara un pachet de sare poate fi în orice supermarket, dar înainte de a fi fost considerat un foarte scump și nu întotdeauna disponibile. De exemplu, în secolul al 17-lea în România a fost introdus impozit atât de mare de sare, care a provocat o revoltă la Moscova, printre oamenii obișnuiți, pe care ea a devenit inaccesibilă.

Sarea folosită în diverse ritualuri magice. Oamenii au crezut că protejează de forțele răului, capabil să reziste la energie negativă externă și de a proteja împotriva deteriorării și deochi. Se crede că pentru aceasta este necesar un vârf de cuțit de sare pentru a transporta în buzunar ca un talisman puternic.

Sarea ritualuri magice a fost catalizatorul pentru a îmbunătăți proprietățile unui obiect. Sare purifica un fond de energie, făcându-l mai robust la efectele unui străin.

Se presară sare - să suporte probleme. Acest adevăr am încercat să explice generația mai în vârstă de la o vârstă fragedă. Omul a scăzut solnița, ea devine un obiect de ostilitate și a atacurilor de la alții. În viața lui totul începe să meargă cu susul în jos, în colaps planuri, asistență nu poate fi de așteptat chiar și de cei mai apropiați ție. Omul se trezește sare astfel slăbește apărarea sa, absorbind din lumea exterioară negativă.Deversând sare pe podea - la beție și de familie certuri. Omul pierde raport cu familia, în cazul în care sarea împrăștiate pe masă - la conflicte mici. Sansele se confruntă cu un comportament agresiv al altora. Persoana ar trebui să fie precaut pentru a nu neatenție ventilator flăcările.

Ce se poate face în acest caz?

De ce sare este împrăștiate pe podea și pe masă și ce să fac despre el

Pentru a evita consecințele neplăcute. care ne așteaptă, dacă noi credem că semnele, există câteva moduri simple:

 • Rade. Hohote de râs, nu numai că prelungește durata de viață, dar, de asemenea, normalizează echilibrul energetic și întărește aura. În plus, astfel încât să eliminați tensiunea de la persoanele care pot asista pașii greșiți dvs., arătând astfel că totul este bine și nu are nevoie să ia incidentul prea serios.
 • Arunca un vârf de cuțit de sare peste umărul stâng. Stand cu care se confruntă est, el a trecut de trei ori si arunca un vârf de cuțit de sare peste umărul stâng. Acest lucru va ajuta să vă proteja de deochi și alterării. așa cum sa presupus anterior că dacă o persoană se trezește sare, fără nici un motiv aparent - încerca să influențeze printr-o magie neagră puternică.
 • Curățați sare vărsat trebuie să cârpă umedă. după care nu se poate utiliza.
 • Nu colectați sare ei înșiși. Dacă te trezești în sare, în orice caz, nu începe să curețe mizeria ei înșiși. Cere ajutorul cuiva care sa dovedit a fi în apropiere. Ceea ce a căzut pe masă (și chiar mai rău - pe podea) sare tinde să absoarbă informația negativă, nu numai de la alții, ci de la locul în sine. Treziți-vă la ea, te iau pe negativitatea pe care oamenii au experimentat vreodata cat timp aici.
 • Deversând peste sare un pic de zahăr. Mulți cred că, dacă îndepărtarea sării vărsat în locul ei se presara cu un pic de zahăr - neutralizeaza toate consecințele neplăcute.
 • la conținutul ↑

  alte semne

  De ce sare este împrăștiate pe podea și pe masă și ce să fac despre el

  Chetvergova sare va aduce bogatie si fericire. În zilele de demult, sarea joi recoltate pe tot parcursul anului.

  Pune în fiare de călcat sau pe tăvi mari în cuptor, apoi calcinat la negru, și apoi transportate preotul să consacre. Sare stropite toate colțurile casei, pentru a speria spiritele rele și să aducă noroc la bani casa. pace și liniște.