pat de flori decorative

Asta a fost vara, și în ciuda vremii nestatornic, eu nu pot obține destul de vizitele sale în țară. În acest an am vrut să fac ceva nou pentru gradina ta. Dar, din moment ce zona a parcelei am o destul de modestă, ridica o floare interesant, nu a fost atât de ușor.Doar acest week-end de la vecinul său, am învățat o idee uimitoare. Acest pat-spirală (sau melc-pat), care pot fi utilizate pentru plantarea ierburi sau legume, și pentru flori.

pat de flori decorative

Acest pat este pur și simplu uimitor găsi o mică grădină de flori! Nu numai că, se pare neobișnuit, luminos și frumos. Și un strat de flori în valoare de nimic - de frontieră decorativ poate fi realizată din orice materiale la îndemână: pietre, busteni de lemn, Rămășitele cărămizi, sau chiar sticle de plastic vechi. Alegerea depinde doar de imaginatia si dorinta ta.

În plus, chiar și cele mai simple flori arata foarte bine pe un strat de flori avantajoase. Dar să-l creeze sub forța chiar grădinar novice!

Ediția a „doar așa!“ Pregătit pentru tine 21 inspira ideea de a crea un pat de flori în spirală. Soluție Bright chiar și pentru o mică zonă a site-ului.

 1. Copiii tăi vor iubi absolut această opțiune decorativ!
  pat de flori decorative
 2. Stunningly paturi simple, idee helix și destul de ușor în Întrupare!
  pat de flori decorative
 3. Și aceasta este soluția perfectă pentru plantarea de verdeață.
  pat de flori decorative
 4. Într-un astfel de pat, cohleea pot fi plantate flori mici, de exemplu daisy sau pansy. Poate fi folosit pentru separarea cărămizile sau plăcile sunt introduse vertical în sol.
  pat de flori decorative
 5. Atractiv din oțel spirală gabion strat de flori. Această grădină de flori pot fi plantate conifere și plante cu frunze atractive.
  pat de flori decorative
 6. În grădina pe bază de plante a spiralei, puteți crea mai multe zone climatice, care va găzdui ierburile corespunzătoare. De exemplu, partea superioară - o zonă uscată, aici apa curge natural și se infiltrează prin toate straturile solului.
superioară Zona - locul perfect pentru ierburi rezistente. Partea de jos este mai potrivită pentru plante iubitoare de umiditate.
pat de flori decorative
 • Asigurați-un pat de helix de flori destul de simplu la cabana lor de vară. pietre de pază sunt prevăzute cu grijă în jurul valorii de paturi. Este necesar să se ia în considerare dimensiunea, întreaga floare poate fi dintr-o privire. Apoi, acest design va arata chiar mai spectaculos!
  pat de flori decorative
 • Bright spirală curbată plăcut ochiului, creând o frumusete unica, a atras întotdeauna atenția. Mai ales dacă majoritatea structurilor de grădină - un pat orizontal de jos.
  pat de flori decorative
 • O soluție bună pentru un pat de melc cu pietre rotunjite.
  pat de flori decorative
 • Și aici este o altă versiune a unui pat de flori în spirală.
  pat de flori decorative
 • O soluție interesantă, nu-i așa?
  pat de flori decorative
 • Îmi place această versiune de paturi cu o bordură din bușteni. Pentru producția trebuie să văzut jurnalele de pe puntea de lemn de lungimi diferite și să le sape în pământ. Porniți de la cea mai mare, trecerea la o mai mică, formând un fel de melc. Minunat!
  pat de flori decorative
 • Construiți o floare de spirală, cu mâinile pe forțele aproape toată lumea.
  pat de flori decorative
 • Piatra poate fi pus pur și simplu frumos. Acest lucru va fi suficient, în cazul în care pietrele sunt grele.
  pat de flori decorative
 • Și acest lucru este cu siguranță favoritul meu. Cu atât mai mult, deoarece am doar resturile de cărămizi din construcția de vile au fost conservate.
  pat de flori decorative
 • Bună idee grădină de flori în spirală, cu o margine de lemn. Barele sunt săpate în pământ, în sol fertil plantate cu flori și ierburi.
  pat de flori decorative
 • Puteți încerca să facă un pat de flori și plante în spirală, să zicem, flori și plante aromatice. lucru foarte util, dacă alegeți plantele potrivite.
  pat de flori decorative
 • O soluție interesantă, dar în loc de această sculptură, aș pune altceva, cum ar fi figura unei broaște țestoase.
  pat de flori decorative
 • Cum îți place o astfel de variantă interesantă de decorare paturi de flori?
  pat de flori decorative
 • Uneori, chiar și a pus ceva pe o floare pat melc, nu doresc să. Ea a fi folositor în designul lor chiar și fără plante.
  pat de flori decorative
 • Pe o spirală mică sau strat de flori formă circulară poate găzdui mai multe specii și soiuri de plante aromatice preferate.
  pat de flori decorative


 • O astfel de grădină de flori spirală se potrivesc organic, atât mari și mici în teren agricol. Pe o suprafață de teren mici, puteți pune un număr mare de plante. Acest pat este perfect pentru o varietate de facilități de recreere, inclusiv pentru site-uri pentru gratar. La urma urmei, aveți întotdeauna la îndemână va fi verdeață proaspătă!

  De asemenea, vă sugerez să văd o colecție interesantă de idei pentru crearea de paturi de flori la cabana de gunoi vechi.

  pat de flori decorative

  Nastya face yoga și îi place să călătorească. Moda, arhitectura, și toate frumos - care aspiră la inima unei fete! Anastasia este angajat în design interior, dar, de asemenea, face un decor unic, cu o temă florale. Visul ei este să trăiască în Franța, învață limba și interes viu în cultura acestei țări. El crede că o persoană are nevoie de o viață întreagă pentru a învăța ceva nou. Carte preferata Anastasia - "Eat, Pray, Love" de Elizabeth Gilbert.