Setarea managerului de departe

Clienții cei mai au: 157395

FAR Manager este o aplicație gratuită - manager de fișiere Console pentru sistemele de operare Microsoft Windows. Acesta vă permite să realizați în mod simplu toate operațiunile necesare pe fișiere localizate la nivel local pe computer și fișierele de pe computerele de la distanță.În mod implicit interfață FAR Managerul este format din două panouri, care afișează o listă de fișiere și directoare.

Setarea managerului de departe

Mutarea între directoare klavish- are loc prin „sageata“ si tasta „Enter“. În partea de jos a ferestrei aplicației conține o listă a operațiunilor de sfaturi corespunzătoare tastelor funcționale (de fapt, F1 -. F12, și ele sunt, de asemenea, ținând apăsată tasta „Alt“). Comutarea între panouri se produce atunci când este apăsată tasta „Tab“.

De asemenea, multe activități sunt disponibile prin intermediul mouse-ului.

limba română interfață

Pentru comoditate, are sens să se stabilească o limbă română pentru FAR Manager de interfață. Pentru a face acest lucru:

 • Apăsați F9;
 • Accesați meniul „Opțiuni“, selectați „Limbi“ submeniul:

Setarea managerului de departe

 • În două casete de dialog succesive care apar, selectați limba română ( „rus“) pentru sistemul de interfață și de ajutor:

  Setarea managerului de departe

 • Odată ce limba a fost modificată în Shift + F9 presa românească. astfel încât setările sunt salvate.
 • Setări conexiune la serverul FTP

  Suntem de acord că, în panoul din stânga al FAR Manager vă va deschide un director cu fișierele de pe site-ul dvs. pe care le doriți. În panoul din dreapta se va lucra cu fișierele de pe FTP-server. Pentru a accesa panoul FTP, apăsați Alt + F2 și selectați „FTP“ și apăsați tasta „Enter“ (sau apăsați 2).  Setarea managerului de departe

  În panoul din dreapta afișează o listă a FTP-conexiunile existente.

  Pentru a crea o nouă conexiune, apăsați Shift + F4. O casetă de dialog se deschide în care trebuie să specificați parametrii de conexiune.

  faceți clic pe butonul „Salvați“ după ce specificați toți parametrii necesari.

  Setarea managerului de departe

  După salvarea setărilor create de conectare apare în lista de pe panoul FTP.

  Setarea managerului de departe

  Pentru a stabili o conexiune și lucrarea rezultată, trebuie să marcați linia cursorului și apăsați tasta „Enter“.

  Setarea managerului de departe

  Este necesar să se mute la directorul unde fișierele ar trebui să fie plasate pe site-ul dvs. - Domenii / domain.ru / public_html:

  Setarea managerului de departe

  Eliminați din ea fișiere acolo index.html și logo.giF disponibile - acestea sunt standard de fișiere care apar în public_html directorul fiecare site-ul nou creat pe serverele noastre. Pentru a elimina fișierul marca cursorului și apăsați F8. confirmare.

  Pentru a încărca fișiere site-ul dvs. la server, mergeți la panoul din stânga prin apăsarea tastei Tab. și selectați fișierele pe care doriți să le încărcați la server: selectați fișierul cursorul, apăsați tasta Insert - o culoare fișier gunoi. Marcați astfel încât toate fișierele și directoarele de pe site.

  Setarea managerului de departe

  apăsați tasta F5 pentru a începe copierea.

  Setarea managerului de departe

  Setarea managerului de departe

  Setarea managerului de departe

  După copiere, puteți continua să lucreze cu FAR Manager în conformitate cu problemele existente.