Cum pentru a actualiza pagina

Puțini utilizatori de Internet obișnuiți gândit cum să actualizați pagina în browser-ul OPERA. Considerăm acum exemple de actualizare a paginilor din acest browser frumos și în condiții de siguranță:  • actualizare medie pagina. Dacă sunteți pe computer, apăsați tasta F5 de pe tastatură, browser-ul va verifica pentru o versiune mai recentă a paginii web care este afișată în acest moment, și începe să pună în aplicare de reîmprospătare mai simplu pagina. Cu toate acestea, acest test poate fi fără succes, iar apoi nu se produce actualizarea.
  • Pagina completă de reîmprospătare în OPERA. Trebuie să apăsați simultan tasta Ctr și F5, apoi browser-ul va elimina din memoria cache toate informațiile și toate paginii curente se va încărca din nou. Această operațiune va fi suficientă pentru a actualiza cu succes pagina. Această metodă vă va ajuta în 99% din cazuri.
  • Există modalități alternative de a actualiza paginile. Și cel mai probabil, nu știi totul despre ei. Dar, de fapt, nu aveți nevoie să aibă cunoștințe de mult, trebuie doar să apăsați CTRL + R, iar pagina ta va fi actualizat într-o chestiune de secunde.
  • Există, de asemenea metode, cum ar fi un clic pe butonul din dreapta al mouse-ului într-o locație arbitrară pe o pagină (cu excepția hyperlink-uri), și există o astfel de varietate de linii, cum ar fi „Update“. Cum de a actualiza o pagină de browser, în cazul în care aceste metode nu vi se potrivesc? Dacă afișați metodele anterioare de grele, aveți posibilitatea să treceți pur și simplu peste partea din stânga sus a browser-ului și selectați pictograma acolo cu o imagine sub forma unei actualizări (un cerc cu o săgeată).
  • Dar poate că ai nevoie este că va trebui să actualizați pagina cu orice interval, dar nu va fi în jurul valorii. Cum de a face acest lucru? Trebuie să faceți clic dreapta pe orice parte a paginii (cu excepția hyperlink-uri), și selectați acolo „Reîncarcă fiecare“, apoi selectați intervalul de actualizare (poate fi de asemenea setat la, dacă nu se potrivesc în aceste opțiuni)
  • curățarea completă a memoriei cache (fișierele Internet temporare). Această metodă este necesară pentru a elimina de pe computer la toate computerele disponibile în memoria paginii și toate elementele care sunt stocate de browser-ul Opera. De asemenea, dacă aveți nevoie, această operație va permite să șteargă toate urmele de căutare pe Internet. Trebuie doar să va curăța astfel de fișiere temporare de browser, cum ar fi istoricul de navigare, istoricul căutărilor, cookie-uri, parole, și sesiuni de autentificare salvate. Nu este necesar pentru a elimina cache-ul fără inutilitate, pentru a elimina toate parolele stocate, setări, etc.


Cred că nu va avea probleme cu modul de a actualiza pagina dupa acest articol. La urma urmei, aici, în pașii listați toate metodele cunoscute pentru a actualiza pagina în browser-ul Opera.

ATENȚIE! Nu este necesar pentru a actualiza pagina dacă vă completați formulare sau sondaje / teste, lista pe cineva bani (efectuarea de tranzacții de bani), de lucru pe site-ul web al unei bănci, ca Toate datele vor fi resetate.

Chiar mai interesant