Cum jucător Minecraft și asculta muzică

Cum jucător Minecraft și asculta muzică

În cazul în care pentru a obține plăcile

Cum jucător Minecraft și asculta muzică

Totul este mult mai ușor decât ar putea părea la prima vedere. Prima opțiune - puteți găsi în tezaurele. A doua opțiune - atunci când scheletele ucide liane, dintre care cad în afara plăcii cu o varietate de piese. În prezent, există 12 tipuri de plăci, care sunt rare și destul de greu de găsit, acest lucru ar trebui să lucreze din greu.În cuvinte simple - un bloc care se poate face cu un diamant și opt placi.

Schelet puteți obține, dacă vă tăiați în jos un copac. Pentru această rețetă la îndemână absolut orice bord, nici măcar procesată. Având în tratate cu acest ingredient, trebuie să obțineți un diamant, și este în nivelurile inferioare ale lumii și în peșteri, care sunt situate în apropiere de lava. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un târnăcop de fier. Cel mai important lucru în domeniul extracției de diamant - este mindfulness, vigilenta si precautie, deoarece acestea pot scadea cu ușurință în lava.kraft jucător

Procesul de crafting - simplu și distractiv. Deci, opt panouri, pe care le-ați pregătit, așezați pe perimetrul rețelei și în locul centrul de diamant. După ce creați, trimite-l la inventar.

Cum jucător Minecraft și asculta muzică

Pentru a reda un album muzical. alege un loc confortabil pentru tine și instala playerul. Apoi, să păstreze în mâinile plăcii, și butonul din dreapta al mouse-ului, faceți clic pe inventia sa. Vă puteți bucura de o capodoperă muzicală. După cum puteți vedea, pentru a face player-ul mai ușor decât oricând.

Alte funcții ale player-ului

Muzica - nu este tot ceea ce poate face. Puteți să-l utilizați drept combustibil pentru soba. Cu toate acestea, nu este profitabil, deoarece luminile numai 15 secunde, iar pentru invenția sa, utilizați un diamant. Începând cu versiunea 1.5, player-ul poate fi conectat la un comparator. În funcție de tipul de disc pe care vei pierde, va fi puterea de semnal diferit de rock roșu.

Cum jucător Minecraft și asculta muzică

Comparator - o unitate specială, care este utilizat în schemele de piatră roșie. Datorită lui, este posibil să se compare semnalele de piatră roșie, scade și check containere umplute, care sunt situate în spatele ei. În urma instrucțiunile, puteți face cu ușurință player-ul folosind un număr mic de componente. Astfel, puteți juca jocul tau preferat cu un acompaniament muzical.