Act după felul cuiva

Act după felul cuiva

Dacă vom înceta să mai fie adevărat pentru noi înșine, ne trăda. Poate că cineva a fost în copilărie, atunci când, pentru a supraviețui, copilul se adapteze la părinți, valorile lor, prioritățile, avizul însuși. Rezultatul a fost „pierdut“ adevărata identitate. Copilul încearcă să fie astfel încât este necesar părinților, adaptarea la cerințele lor, nu este posibil pentru a obține dragostea lor, fără de care nu ar putea să trăiască în mod normal și să dezvolte. Și apoi fata noastră de a deveni un adult .... Cine este ea? Ce este? Ea nu știe ...Pentru a fi adevărat pentru ea:

 • Înșiși trebuie să știe să înțeleagă ce vreau și dau la tine. Înțelegerea nevoilor lor și să fie în măsură să le îndeplinească.
 • Fie o persoană separată de sine stătătoare, în cazul în care nu există nici o mama și tata și nu le păstrați să caute parteneri în șef. Tu fac parte din tine si nimeni altcineva.
 • Acordați-vă sprijinul pentru a avea grijă de ei înșiși și de nevoile lor, ca nimeni care să aibă grijă de tine mai bine decât tine-te.
 • Pune-te în primul rând, și apoi tot restul, iar acest lucru nu este vorba despre egoism.
 • Cunoaște valoarea și unicitatea în lume. Doar pentru că eu sunt. Și eu sunt atât de cool în ceva.
 • Urmează principiile, valorile și prioritățile în viață.

Și apoi întrebarea: În ceea ce am matur. să aibă grijă de ei înșiși și să își asume responsabilitatea pentru viața ta? Pentru a trăi de regulile și să încerce să fie conștienți de ea, regulile mele sau eu sunt încă în scenariul de bază, vreau să îndeplinească așteptările ... .Postoyanno face o alegere să-l urmeze sau nu, și este, de asemenea, despre loialitate în sine.Cum acest lucru poate fi realizat:

 1. Apreciați-vă și alegerile tale. Cunoaște valoarea ta necondiționată, doar ceea ce sunt. Dificil pentru acele „fete“ pe care părinții copilului nu au arătat valoarea.
 2. Recunoscând, se intalnesc. Și aici, întrebarea principală: Cine sunt eu? Ce sunt eu? Ce poate și ce nu este? Ceea ce se manifesta punctele mele forte? Acest lucru este acceptabil pentru mine, și ceea ce nu este, etc.
 3. Saturează și să aibă grijă de ei înșiși. Acordați-vă timp evidențiind o parte din timp doar pentru ei înșiși, gândindu-mă că vreau? Ceea ce mi-ar face un pic mai fericit azi? Ceea ce mă umple de energie? Și să-l da.
 4. Respectă-le nevoile si dorintele. De fiecare dată când aleg să meargă pentru propriile lor dorințe, ignorând nevoia lor, sunt tăcut despre sentimentele lor - ne trăda. Adoptat prin nu doresc să trăiască prin nu le poate tulpina prin numindu-l încăpățânare, dar, de fapt, este un abuz, trădare în sine.
 5. Demonstrați granițele lor. Conștienți de modul în care sunt confortabile, și nu există nici o. Ai grija de confortul dumneavoastră în primul rând, apoi pe de altă parte, prin dorința lui, nu din taxe sau de vinovăție. Unii oameni pot merge prea departe în granițele noastre, impunând opinia lor și ceea ce ar trebui să facem. încălcarea Marcator limitelor personale - un sentiment de iritare, furie.

Este recomandabil să fie conștienți de aceste sentimente la început dificil, mai ales atunci când nu există nici o astfel de obiceiuri. Chiar mai dificil să se păstreze în interacțiunea de familie, alături de soțul ei, care pot avea propriile lor planuri de viață, pentru week-end, în seara asta. Dar când mă întreb - ce vreau? Aceasta clarifică mult pentru mine. Există o alegere pentru el sau pentru alții urmează. Deseori, deciziile noastre pot afecta viața de familie, nu toată lumea poate ca alegerea noastră, dar rămâne fidel în sine, acesta poate fi un dialog sănătos între cei doi adulți cu posibilitatea unui acord sau nu.

Mi-aș dori să fii întotdeauna adevărat pentru tine.