Conspirații pentru a atrage atenția oamenilor de a iubi si miri

Prin urmare, se propune să se apropie de problema dintr-o altă parte, mai ușoare. Nu fi surprins. Acest lucru, se pare că există. Chiar mai mult decât atât, ea (partidul) este întotdeauna în mintea noastră, dar în secret. Cei care creează conceptul de modernitate, a decis că o parte din moștenirea ancestrală a omenirii este acum împiedică progresul în dreapta modul (lor). Se propune „reset“ informokovy și amintiți-vă că națiunea noastră a creat de mii de ani (cel puțin)!Magic, zarozhdonnaya cu slavă (și altele) provin de la, creat pentru a permite oamenilor să decidă sarcina supremă într-un mediu în care este foarte problematică. Și dragostea, un fel de extindere - este obiectivul principal. Prin urmare, în patrimoniul nostru magic conține toate instrumentele necesare. Doar pentru că „contor inamic“, ne uităm despre ei încă. Deci, să ne „amintim“!

Pasul Unu: Conspirație pentru a atrage oameni

Pentru a alege challenger lui în mirii, care au nevoie pentru a „crea“. Ei bine, eu nu vreau oameni care sunt în căutarea activă pe calea ta pentru a merge. Deci, nu umbla în moduri. Situația ar trebui să fie corectată. Pentru aceasta există un instrument mai general, și anume „conspirație pentru a atrage dragostea.“ Dar a propus să înceapă cu mai simplu. Puteți încerca să înceapă să atragă candidați, și de la ei pentru a alege un favorit.

Conspirație pentru a citi luna plină. petrecere Anterior fata mirelui, a purtat o cămașă albă și lenjerie de „Scaldat“, în lumina lunii, spunând cuvinte speciale. Deci, este recomandat să se facă acum. Cumpara o rochie albă din țesături naturale. Pune pe Luna pe cer va apărea. Lenjerie plece acasă. Și ei se plece, părul vâlvoi, ia-ti pantofii, pune-ți mâinile până la regina nopții, înfășurat în jurul axei sale, și spune:

„Dragostea în apel viața mea, o pasiune pe calea încheierii! se confruntă cu Luna, martorul, sufletul confirmă virtutea! Fac apel la raza de argint, care se va șterge cerul meu cu nori! Pentru luna de acoperire de lumină de aur cețoasă îndepărtat, tristețe potolită, toată frumusețea spectacolele mele! Amin! "

Pasul doi: Conspirație pentru a atrage atenția asupra

Și știi că sexul opus prins pe acele piese care provoacă admirația și interesul? Acest lucru înseamnă că, atunci când „pescuit“ mirii (Mirese) este util pentru a lucra pe cont propriu cererea pentru întreg. Migiya dă rețete în acest caz. Există conspiratii cu care crește peste zero energie umană care produce „efectul de miere.“ Toată lumea tânără și mai veche dorință de a comunica cu un număr de permanent, sau pur și simplu pentru a vorbi despre un bărbat atrăgător. Aici, de exemplu, un astfel de simplu ritual care ajută să facă o aură luminoasă, primitoare.Aveți nevoie de orice produse cosmetice pe care le utilizați în mod regulat. De exemplu, săpun sau cremă. Acesta este plasat într-un cerc de trei lumânări. Citește parcela de trei ori:

„În fața de spălare dimineață cu șervețele de lumină, lumina cer lui Dumnezeu! Lumini zâmbet, oamenii sunt atrasi de, ochii strălucind, interesul este. Acum, oamenii vor destul, strălucitoare, dar frumoasă, cu noaptea luna deopotrivă, soarele strălucește pe mine este, fiecare perepadet ray! Amin! "

Rosteste parcelei trebuie să fie de trei ori. Stai, că lumânările ars. În tot acest timp, nu fi leneș și trimite dragoste în produsele cosmetice. Imaginați-vă cum de frunte din lumina, se umple tot în jurul valorii de bunătatea și facerea de bine, și apoi merge în care ai vorbit. Dimineața utilizare înseamnă, ca de obicei.

Pasul trei: Conspirație pentru a atrage petitori

Când te duci la o plimbare, apoi ridica o piatră. Nu alegeți trebuie în mod specific. Berta cel care „va fi evident.“ Acesta ar trebui să aducă în casă și se spală sub jet de apa, spunând:

„Pune o piatră de altfel, nimeni nu a observat. Eu l-am spălat la ușă, ca bunicul a lăsat moștenire. capac Ukroyus, luna aprins, pe piatra de destin este dedicat. Deci, el a chemat dragostea lui la pragul, deschide calea pentru el! Amin! "

Acum aveți nevoie pentru a face atribut magic al străzii. Plimbă-te cu el în jurul casei, apoi du-te la est. Alege un copac puternic și pietriș prikopalis în rădăcinile sale. Mirii vor apărea cu regularitate de invidiat, dar nu căsca.

Pasul patru: Conspirație pentru a atrage tip

Atunci când selecția este finalizată, vom trece la etapa finală. Este necesar să se aducă un tip pentru el însuși. Pentru a face acest lucru, vă recomandăm să urmați ritualul, prea vechi. Va trebui să te trezești devreme. Fără spălare, du-te în stradă, pentru a alege copacul in sine. În podea și se închină Lui spun aceste cuvinte:

„Zoryushka prea aproape. Dimineața, frumusețea-fata a venit la tine (numele de copac) cult. Tu stai în vânt, știi tot ce se întâmplă în mintea noastră. Tu spui bun colegi (un nume), nu există nici mai frumos decât mine, dar mai drag dulce este. Lăsați gândurile sale se aprinde flacăra în sus, va fi trecut la inimă, astfel încât sângele prin razolyutsya corpului. In timp ce infloreste Dawn, băiete (nume) gaseste dragoste. După cum apare soarele, inima lui să mă duc! Amin! "

Rite petrec șapte zile la rând, începând cu luna noua.

Pasul Patru (bărbați): conspirație pentru a atrage femei

Dacă primii pași sunt aceleași pentru ambele sexe. Acum, au fiecare un ritual pentru a efectua. Fetele, prin tradiție, la mesteacănul (puieti) a mers. Oamenii au nevoie de apă. Este necesar de a explora râu sau un curs aproape de casă. Și dacă nu este nimic, apoi porniți robinetul de la domiciliu mai puternic. Parcelă pronunțat în apă curgătoare.

„Vânturi de tăiere, apă minerală, se toarnă într-un loc mai rapid secret. Pentru inima turturicii - fete (nume). Break în gânduri pasionale, un sentiment de pericol, dorințe vagi. Fata aia (nume) a pierdut calmul ei, fața mea tot învățat, corpul întins, dar ikala voce îngrijorat, atât de roz. Să țestoasa dintr-un loc nu merge bine, dar în brațele mele să se grăbească. Că tatăl și mama va mangaia că nu a fost mai scumpă decât mâinile și ochii mei! vânturi de tăiere, apă minerală, se toarnă în iubirea dulce a gândurilor mele fluxului radiant! Amin! "